KATELIJNE SIMONIS COACHING & TRAINING

Lumina Learning

Ultrakrachtige evaluatietools voor management en leadership

Uw medewerkers de gelegenheid geven om inzichten te verschaffen in de beste praktijken op het gebied van management en leiderschap, is de eerste stap in het ontwikkelen en verbeteren van hun prestaties. Wij voegen een extra dimensie toe aan coaching door een aantal beproefde assessmenttools te gebruiken die een diepgaander zelfbegrip mogelijk maken. Onder de tools die we gebruiken, waarderen we vooral het palet aan producten van Lumina Learning.

De Lumina Spark profielschets is het boegbeeld van Lumina Learning’s psychometrische instrumenten. Lumina Spark biedt een nauwkeurige persoonlijke profielschets welke het zelfbewustzijn vergroot en praktische ontwikkelpunten geeft om communicatie, samenwerking binnen teams en leiderschap te verbeteren. Zonder mensen in vakjes te duwen…

Lumina Team biedt oplossingen om het gezamenlijke succes te maximaliseren en maakt het mogelijk de sterktes en zwaktes van het team te onderzoeken en blinde vlekken bloot te leggen. Door het verkrijgen van een nieuw perspectief zijn teams in staat om communicatieproblemen te overwinnen en verborgen problemen op te lossen.

Lumina Leader maakt het mogelijk om de persoonlijkheidstrekken van het Lumina Spark-profiel te koppelen aan leiderschapsstijlen en het gedrag van een leider. Het persoonlijke Lumina Leaderportret is daarom een ideaal hulpmiddel om de ontwikkeling van uw leiderschap te ondersteunen. Hieraan kunnen we de optie van feedback toevoegen met Lumina Leader 360, dat de bijdrage van de uitgekozen beoordelaars bevat en hun meningen en opmerkingen over uw leiderschap weergeeft. Het geeft leiders de kans de echte impact van hun leiderschapsstijl te zien.

Het Lumina Emotion portret is een gepersonaliseerde assessment van uw emoties en uw gedragingen, erop gericht om u te helpen uw zelfbewustzijn te vergroten en uw persoonlijke en beroepsmatige relaties te verbeteren. Het unieke Lumina Emotion portret legt de relatie bloot tussen je innerlijke gevoelens, je emoties en je gedragingen.