KATELIJNE SIMONIS COACHING & TRAINING

Uw coach

Laten we kennis maken

De sterke punten van uw coach, Katelijne Simonis

Katelijne Simonis begeleidt mensen die zichzelf de middelen willen geven om een verandering in hun werkcontext en in hun leven aan te brengen. Zij helpt hen verantwoordelijke, bewuste, wendbare, nieuwsgierige en enthousiaste mensen te worden. Zij wordt erkend voor haar openheid, empathie, energie en rust, een inspirerende persoonlijkheid die snel het vertrouwen wint.

Vertrouwen dat verandering mogelijk maakt

Katelijne Simonis creëert met talent de ruimte waarin mensen zich veilig voelen om zich nieuwe perspectieven voor te stellen die een positieve impact hebben op hun leven, hun werk en hun omgeving. Wanneer mensen in contact zijn met hun krachten, hun waarden, in een zingevende relatie met hun werk en hun organisatie, wordt iedereen er beter van. Katelijne is drietalig NL-FR-EN. Zij is actief in België, Frankrijk, Zwitserland, Nederland … en overal waar de behoeften zich voordoen.

Een rijke carrière… vol veranderingen

Na het verkrijgen van haar diploma Kunstgeschiedenis en Archeologie aan de Vrije Universiteit de Brussel, richt Katelijne samen met een partner het grafisch communicatiebureau Simonis Corporate Communication op te Brussel waarin ze diverse functies vervult. Om haar activiteiten te diversifiëren, voltooide ze een Master in Marketing & Advertising aan de Solvay Business School, terwijl ze tevens projecten leidde bij Publicis.

In 2004 maakt Katelijne Simonis een belangrijke verandering in haar carrière en start ze de opleiding Coach&Team© met officiële certificatie in 2005. Aanvullend volgt ze tal van opleidingen op het gebied van coaching en psychologie: Transactionele Analyse, The Human Element, Systemiek, MBTI, Lumina,…en diverse opleidingen voor het begeleiden van transformaties. Katelijne Simonis is EMCC Practitioner sedert 2008 en EMCC Senior Practitioner sedert 2017.

Een netwerk van coaches

Katelijne Simonis werkt samen met een netwerk van ervaren onafhankelijke coaches die eenzelfde cultuur en waarden delen. Afhankelijk van de vraag, het project en de geografische ligging (lokaal/internationaal), wordt een team van ervaren coaches en/of professionele facilitators samengesteld om flexibel en accuraat uw vraag te kunnen beantwoorden.

Anne De Greef
Anne De Greef is coach, consultant en trainer. Na 20 jaar gewerkt te hebben in verschillende operationele en commerciële functies op directieniveau in multinationale ondernemingen, heeft zij besloten zich volledig te richten op coaching en training. Ze begeleidt bedrijfsleiders, managers en teams in het kader van strategische reorganisaties en transformaties (organisatieprocessen, reorganisatie-fusie/overname), operationele effectiviteit, het ontwikkelen van een nieuwe bedrijfscultuur, en leiderschap. Anne is gecertifieerd Coach&Team© en volgde diverse aanvullende opleidingen. Anne spreekt vlot Frans / Engels / Duits en Nederlands.
Marlène de Wouters
Marlène de Wouters is een bekende Belgische tv-persoonlijkheid, journaliste, presentatrice, moderator en auteur. Ze gebruikt haar talenten als presentatrice en moderator ook voor bedrijfsevenementen. Zij coacht zowel CEO’s en leidinggevenden als sprekers bij de voorbereiding van de inhoud en de presentaties van hun toespraken. Marlène geeft ook trainingen op het gebied van verbale en non-verbale communicatie. Zij is drietalig Nederlands / Frans / Engels.